Flotte websites er bygget i WordPress

Sammenligner man WordPress med andre CMS-systemer, har det selvfølgelig sine fordele og ulemper som alt andet, men i ca. 90% af de websites, som ikke er deciderede webshops eller funktionstunge portaler, så excellerer WordPress (WP) på de mest essentielle parametre:

 

  • Ease of use: Der findes ikke noget CMS-system, der out of the box er lettere at arbejde med for administratoren, og skal det være endnu nemmere, så selv din gamle bedstemor kan finde rundt, så tilpasser vi bare systemet til det.
  • Tilpasning: Hvorfor tror du, der findes mere end 50.000 plugins til WP? Fordi det er så super nemt at arbejde med, og hvis der ikke allerede findes et modul, der passer til dine behov, så udvikler vi det for dig!
  • Design: Når det kommer til “konvertering”, om det er et direkte salg af vare eller en opringning fra en potentiel kunde, så ved vi jo, at designet i dag er enormt afgørende. Sitet skal både være iøjnefaldende flot og uhyre nemt at navigere på, så kunden bliver ledt fra forside til måldestination.
  • Open Source: Et af de helt store parametre for at vælge WP er det simple fact, at det er frit tilgængeligt for alle. Bliver du træt af dine udvikler, kan du (selvfølgelig afhængig af din kontrakt) flytte dit site over til en anden udvikler. Du bliver altså aldrig låst, når du vælger at udvikle i WordPress.

Free fact: I 2015 stod WordPress for ca. 22,5% af alle websites i verden.

WordPress og WooCommerce?

Selvom Magento ubetinget er det bedste webshop CMS-system, så er der alligevel mange, der vælger at få opsat deres shop i WordPress med et lag af WooCommerce ovenpå, og ja, det har da sine få fordele:

  1. WordPress er rigtig godt til håndtering af tekstsider og blogs. Skal informationer om andre ting end produkterne være det bærende i din shop, så er WooCommerce et fint valg.
  2. Der er væsentlig flere udviklere, der reelt set forstår at arbejde med WordPress end Magento… vi lader den bare ligge der…

Spørger du os lige ud, så vil vi i 99% af tilfældene anbefale WordPress til et informationsrigt site uden webshopfunktionen, men derudover er WordPress et fantastisk system at arbejde med, når det kommer til custom features og funktioner, hvor vi skal ned og massere databasen.

Spørg endelig, det er det, vi er her for!

Vi har arbejdet sammen med David fra Zyberchief.com i 4-5 år nu og har altid været glade for den service, vi bliver givet. Vores projekter har været custom løsninger med både WordPress og Magento, som skulle integreres med vores custom ERP-system, og det er løst til perfektion.

Tålmodig, forstående og kompetent, tak!

Martin Erichsen

IT-chef, Jumbo Transport