Den bedste webshop starter med Magento

Magento er nok verdens bedste OpenSource CMS system til webshops, det er i hvert fald verdens mest populære platform med over 250.000 webshops verden over og mere end 150.000 udviklere, hvoraf vi blot er en lille brik i et gigantisk puslespil.

På vores rejse med Magento har vi oplevet et enormt løft i webshop kvaliteten verden over, da systemet tilbyder uendelige muligheder for udvidelse og integration, mens dets stramme rammer for koden holder det hele på plads.

I dag udvikler vi vores egne moduler til Magento (1+2), når markedet ikke allerede har en løsning, eller når der er behov for særlige funktioner eller integrationer. Med Magento har du mulighed for at integrere til et stort væld af ERP-, CRM- og økonomisystemer direkte via den åbne API, eller vi kan udvikle en custom opsætning, efter netop jeres behov.

 

Magento 1 eller 2?

Magento 1.9X har i en årrække været det førende CMS-system til nye, stærke webshops, og markedspladsen bugner af lækre plugins og moduler, lige til at installere og køre videre med.

Har du behov for en skræddersyet løsning vil vi stadig anbefale Magento 1, da du får langt mere webshop for pengene, og udviklingstiden er ultra skarp og præcis. Vi har udviklet custom extensions til Magento 1 i mange år og vil fortsat supportere Magento 1 i mange år fremover.

Magento 2 er en realitet! Det er hurtigt, det har et fantastisk user interface, og det er fremtidssikret de næste mange år.

Vi har holdt skarpt øje med Magento 2 de seneste år og valgte som nogle af de første i Danmark i 2016 at søsætte flere projekter i den nye platform. Er din kommende webshop forholdvis enkel uden en masse specialfunktioner, vil du få glæde af de optimeringer, som Magento 2 bringer; men har du planer om at implementere en lang række specialfunktioner i din webshop, vil vi stadig anbefale Magento 1, da det stadig kører mere stabilt og som sagt har mange år på bagen.

Vores mest populære extensions

Vi har arbejdet sammen med David fra Zyberchief.com i 4-5 år nu og har altid været glade for den service, vi bliver givet. Vores projekter har været custom løsninger med både WordPress og Magento, som skulle integreres med vores custom ERP-system, og det er løst til perfektion.

Tålmodig, forstående og kompetent, tak!

Martin Erichsen

IT-direktør, Jumbo Transport