Appudvikling til iOS og Android

Som udviklingshus brænder vi for apps i alle afskygninger

Ikke nok med, at vi udvikler apps på bestilling, så udvikler vi også vores egne apps. Funktionelle apps, sjove spil og informative marketing apps til virksomhedsbrug, det er kun fantasien, der sætter grænser, når vi sætter gang i udviklerne.

Skal din næste app være en succes? Så tag en snak med en af vores erfarne app specialister, der står klar til at følge dig i mål med et team af dedikerede udviklere inden for netop dit felt. Vi sammensætter et team af stærke app udviklere, der har netop de kompetencer, som skal til for at føre dit projekt i front.

App design

Vi ved hvor meget, det betyder for konverteringen og brugernes vedholdenhed, at dine apps har det rette look, hvorfor vi ikke sparer på talenterne, når det kommer til designdelen. Og så ved vi jo, hvor meget det betyder for dig og din virksomhed, at du ender ud med et lækkert produkt, som du kan være stolt af at vise frem.

Har du en eksisterende app, du kunne tænke dig at få frisket lidt op, så giver vi gerne et par bud på en moderne opsætning.

App Store Optimization (ASO)

Skal dine apps ligge øverst på App Store og Google Play? Ja, selvfølgelig skal de det, og det er her, du spørger Zyberchief om hjælp! Vores apps ligger alle højt i søgeresultaterne og får generelt gode anmeldelser af brugerne, og det vil vi selvfølgelig også gerne hjælpe dig med.

Apple eller Android… hvorfor vælge?

Der er mange myter om, hvad der er smartest at starte med, Apple eller Android, men i virkeligheden handler det mere om din forretningsplan end om producenterne. Der kan være mange grunde til at vælge iOS, og der er lige så mange grunde til at vælge Android, det kommer helt an på, hvad dit mål er, og hvilket segment du forsøger at ramme.

Det er derfor, vi anbefaler dig at udarbejde en grundig strategi for din app-lancering, inden du lægger dig fast på styresystemet. Selvfølgelig er det smart at udvikle i et system, der kan spejles ud til både iOS og Android; men for netop DIT projekt kan det være smart at fokusere på måske kun Apple?

Specifikt inden for spil-app branchen er vi blevet svært glade for at arbejde i Unity3D, der giver en utrolig fleksibilitet og arbejdsgang, og det er let som en leg at spejle appen ud på både iOS og Android.

Med andre apps er vi mere fleksible og finder den rette løsning til netop dit projekt.

Vores nyeste Apps

MindFuel (Unity)

MindFuel appen til Android i et lækkert nyt design, skåret ind til benet og udviklet i Unity.

Besøg Google Play

JaktQuiz – Norge

Den populære danske app er nu kommet til Norge, oversat og forfinet af de norske jægere selv.

Besøg Google Play (NO)

Saint Charbel School

Community app til privat skole i Lebanon, hvor skolen kan dele informationer med elever og forældre.

Besøg Google Play

Øvrige Apps

MindFuel

En simpel meditations app med indtalte øvelser og guides.

Besøg App Store

JagtQuiz – Danmark

Et sjovt og lærerigt spil til jagtinteresserede. Udviklet som supplerende undervisningsmateriale.

Besøg Google Play (DK)

Meditation for børn

En børnevenlig udgave af MindFuel appen, som giver barnet ro og øget fokus i sin travle hverdag.

Besøg App Store

Vizmato

Videoredigerings app med sociale features, der minder om Instragram. Lav flotte videoklip og del dem med andre.

Besøg Google Play

Jeg elsker at udvikle apps, der har et større formål end blot tidsfordriv. Det er en helt særlig udfordring at få spredt budskabet, når appen først er på markedet, og jeg er glad for at have nogle kloge kolleger, som kan tage sig af den del.

Personligt er mine favoritelementer i et app projekt at få UI og funktioner til at gå op i en højere enhed.

Shivam Yadav

App Developer, India, Zyberchief.com