Services

Vi tilbyder

app udvikling

Til både iOS og Android. Vi har valgt at fokusere på de to største operativsystemer og kan tilbyde ekspertviden inden for området. Vi driver også egne apps med gode ratings på App Store og Google Play, så du er sikker på, vi ved, hvad vi snakker om.

Har du allerede din app på markedet, kan vi hjælpe dig videre med ASO, så du får mere eksponering og dermed øget omsætning.

magento udvikling

Med mange års erfaring i både udvikling og drift af Magento webshops, mener vi, at vi er nogle af de stærkeste på markedet. Vi udvikler egne moduler til både M1 og M2, og integrerer let til en række ERP-systemer.

Har du en eksisterende webshop, du gerne vil have pustet lidt mere liv i, så book en detaljeret gennemgang med en af vores certificerede Magento-udviklere allerede i dag.

Du vælger selv hvor stærkt, du vil køre!

WordPress udvikling

Er WordPress dit foretrukne CMS system til hjemmesider? Også vores!
Med en WordPress side får du design og funktionalitet, som let kan udvikles videre på, i takt med din forretnings udvikling.

Har du en WooCommerce webshop, er det selvfølgelig synd for dig, men vi kan godt hjælpe. Selvom vi favoriserer Magento på det groveste, har vi stadig stor erfaring med WooCommerce og bl.a. udviklet moduler til fragt- og ERP-integration.

Web udvikling

Har du brug for mere end bare en “standard løsning”, så står vores udviklingsteam klar til at løse opgaven. Kan dit projekt ikke klemmes ned i en app, en Magento shop eller WordPress side, så tager vi “Ja-hatten” på og koordinerer et custom setup, der dækker alle behov.

Det kan også være, du har brug for sparring omkring dit projekt, enten før, under eller efter udviklingen er sat i gang, og så kan vi stille en erfaren projektleders ekspertise til rådighed. Du får et par nye øjne på projektet, og vi lægger sammen den videre kurs for processen.

Har haft Zyberchief som ekstern udviklere og sparringspartner til optimering af vores Magento webshop. Udover at at have styr på alt det tekniske, havde vores projektleder også en rigtig god forståelse for e-handel og flair for UI — hvilket samlet set gjorde ham til en stærk alsidig samarbejdspartner.

Altid hurtig ekspedition af gennemarbejdede løsninger, så stor anbefaling herfra

Nicki Van Roon

CEO, Roon & Rahn