Om os

Specialister inden for feltet

Det kræver mange års erfaring at kalde sig specialist, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har søgt vidt og bredt, før vi fandt så velfungerende systemer som WordPress og Magento. Derfor kan du også regne med et ærligt svar, hvis du spørger om en anbefaling, fordi vi har allerede været der.

Med fokus på Magento og WordPress har vi opsat over 300 fungerende webshops og hjemmeside for både store og små virksomheder, og har du et ønske om en særlig funktion, så har vi kompetencerne til at udvikle det.

Er du mere interesseret i den mobile løsning, har vi en vifte af værktøjer, der kan bringe dig ind på App Store og Google Play; men netop hvilket system, der er bedst til dig, kommer helt an på dine ønsker og behov.

Vi tager en konkret snak om opgaven og definere i fællesskab rammerne for successen, så du kommer bedst i mål med din vision.

Kunder og medarbejdere i hele verden

Det er ikke for sjov, at vi kalder os selv et internationalt udviklingshus: Vi er pt. 18 medarbejdere fordelt på 5 nationer, hvor hovedkontoret ligger i Aarhus. Derudover har vi hubs i både Indien, Rusland og Ukraine, hvor vores teams er specialiserede inden for hvert sit felt.

Når vi starter et samarbejde med en dansk kunde, får du en personlig projektleder fra vores danske team, som er din garant for det gode resultat. Sammen gennemgår I projektet fra A-Z, hvorefter vi udvælger de kompetencer, der er brug for til det aktuelle projekt, og sammensætter det helt rette team til opgaven. Du har altid den samme kontaktperson og får derudover adgang til en helt unik teamsammensætning, der passer på netop dine behov.

  • Magento 98% 98%
  • WordPress 91% 91%
  • App development 95% 95%
  • Web design 90% 90%
  • Seo 85% 85%

Medarbejdere

Tilfredse kunder

Egne apps og moduler

Nationaliteter i virksomheden