JaktQuiz - Den underholdende veien til jegerprøven

Hjort på mark
Jegerprøvetentamen gir deg mulighet til å teste dine kunnskaper før du avlegger jegerprøveeksamen.
Bak jegerprøvetentamen finner du NaCL AS www.nacl.no
Vårt mål med jegerprøvetentamen er å gjøre læringen ennå bedre for deg som kursdeltaker og gi deg anledning til å være godt forberedt til hver kurssamling slik at du kan dra best mulig nytte av instruktørens veiledning og møte godt forberedt til jegerprøveeksamen.
Sammen med vår samarbeidspartner Zyberchief.com har vi utarbeidet en app med mer enn 900 spørsmål fra pensum til jegerprøven. Spørsmålene er delt opp i de samme tema som stoffet gjennomgås under det obligatoriske jegerprøvekurset.
Alle spørsmål er fra kjernepensum og relevante for jegerprøveeksamen. I tillegg har vi lagd en egen kategori; for den kunnskapsrike. Her kan du teste dine kunnskaper i spørsmål relevante for jegeren, men noe utenfor tema for den obligatoriske opplæringen.
De ulike kategoriene er
  • Jakt og holdninger
  • Våpen og ammunisjon
  • Sikker og human jakt
  • Skyting med rifle og hagle
  • Artskunnskap
  • Lover og forskrifter
  • Jaktformer
  • Ettersøk
  • Behandling av felt vilt
Jegerprøvetentamen er utarbeidet av erfarne instruktører og kursledere. Mange av de autoriserte instruktørene har bidratt i kvalitetssikring og utvelgelse av spørsmål. Pensum for jegeropplæring er grundig dekket, men vi har lagt til rette for at du som bruker kan bidra til å forbedre appen. Om spørsmål eller svaralternativer er vanskelige å forstå; hjelp oss til å gjøre appen ennå bedre og mer brukervennlig ved å sende inn dine spørsmål eller kommentarer.
Jegerprøvetentamen utvikles løpende og oppdateres ved endringer i pensum, lovverk eller forskrifter. Vær oppmerksom på at endringer kan oppstå etter en nedlastet versjon, og du bør derfor som jeger alltid sjekke lokale og nasjonale bestemmelser før du reiser på jakt.
Finner du feil i appen vil vi svært gjerne få beskjed om det! Dette kan du gjøre når du er inne i appen og arbeider.
Lykke til!

Funksjoner av appen

Mer enn 900 spørsmål

Med Jakt Quiz-appen får du mer enn 900 spørsmål med 2-4 svar, slik at du maksimerer sjansene for å gjennomføre Jegerprøven. Spørsmålene er relatert til gjeldende norsk lovgivning og blir bøtelagt av noen av Norges beste jegere. Hvis du er på jakt, er det den perfekte appen for å øve dine ferdigheter, og med high score-elementet kan du kjempe med kameratene dine og se hvem som får flest poeng i de forskjellige kategoriene.

Kategorier innenfor hvert felt

Allerede den første versjonen av JaktQuiz-appen hadde mer enn 10 kategorier å velge mellom, og nye blir stadig lagt til.

Du kan prøve 50 blandede spørsmål helt gratis og deretter velge om du vil låse opp 1, 2 eller alle kategorier samtidig!

Hvis du kjøper alle kategoriene samtidig, får du også alle fremtidige spørsmål helt gratis!

Jeg er bare så glad for å ha bestått jegerprøven nå, og jeg kunne ikke gjøre det uten JaktQuiz-appen! Nå gleder jeg meg bare til den kommende sesongen 🙂 Line Mathiesen

Telemark