Efter 6 år med udvikling af hjemmesider og 3 kanon spændende år med udvikling af webshops i Magento, har jeg taget et nyt spring fremad og kastet mig over app udvikling. Da jeg for over et år siden forlod Magentoxperten, var det min drøm at få udviklet min egen app til Meditation og Mindfulnessøvelser, men da jeg straks blev fanget ind af webbureauet Conversio, blev app-udviklingen lagt på is for en tid. Et år senere er jeg igen gået 100% selvstændig, og med et par projekter på sidelinjen er der blevet gjort plads til den helt store app-udvikling!

I første omgang skal du holde øje med MindFuel, som bliver lanceret i løbet af den næste måned. MindFuel er den nye app til meditation og mindfulnessøvelser og udkommer i første omgang til Apples iPhone og iPad. Det er en simpel app med et lækkert design, hvor du bliver guidet gennem øvelserne, og du har mulighed for at opsætte påmindelser, så du er sikker på at få øvet HVER DAG 🙂 De første øvelser er indtalt af yours truly, men med tiden vil du kunne tilkøbe flere guides fra nogle af landets bedste mindfulness instruktører.

Så hvorfor nu kaste sig over apps?

App-markedet stormer derudaf, og jeg har de sidste par år fulgt rigtig godt med i, hvad der trender, og hvordan forskellige udviklere “monetiserer” deres gode idéer. Vi bruger alle sammen apps i vores hverdag, nogle mere end andre, og især spil og sociale apps er gået helt amok. Jeg vil næsten sige, at det er gået over gevind, når noget så nollert som et “video-sms-program” som Snapchat omsætter for over $2 milliarder udelukkende på reklamer.

Udover det økonomiske potentiale, der ligger i app-markedet, og mit eget projekt med MindFuel, så synes jeg også, det er enormt sjovt og spændende at arbejde med noget, som kan være med til at løse problemer eller opfylde et behov. Én ting er apps til ren og skær tidsfordriv, men med telefonerne i dag må vi erkende, at deres regnekraft og databasebehandling er selv den dygtigste bibliotekar 100 gange overlegen, og vi har derfor en fuldstændig absurd mængde viden lige ved hånden, altid. Ikke blot kan vi hente alverdens ting ned på telefonen, men vi kan sandelig også dele det til alle og enhver, og skulle du være i livsfare, kan vi sende bud efter hjælp til den nøjagtige gps-lokation.

Brug for at få udviklet en app?

Har du brug for at få udviklet en app til iPhone eller Android, så vil jeg meget gerne hjælpe dig med sparring, konceptudvikling, planlægning og selve app-udviklingen. Du får et stærkt, skalerbart team af programmører, som altid er klar på en ny udfordring, og 6 års erfaring med projektledelse inden for IT.

Ring eller skriv, så finder vi ud af det.